Hirdetés

tomcruise.lap.hu / Filmek

Filmek

A holnap határa - Edge of Tomorrow - Doug Liman ezúttal egy japán mangát dolgoz fel, ami egy olyan jövőben játszódik, ahol a Föld lakossága űrlényekkel vívja a csatákat.

Az év egyik legjobban várt filmje megérkezett. Szép is, jó is, meg nem is. Nem az új Mátrix, de majdnem sikerül neki a mutatvány.

Az 1980-as évek vége fele Hollywoodban (Los Angeles) akad egy kocsma-klub, amely éppen a rock fellegvárát hivatott kimeríteni. Üröm az örömben, hogy a helyiség nem mindenkinek van az ínyére, például a helyi polgármester asszony (Catherina Zeta Jones) megfojtaná az adót kevésbé fizető, kicsit adósság félben levő közösséget szőröstül-bőröstül. Csak egy rock istenség mentheti meg a placcot, Stacee Jaxx (Tom Cruise) személyében, aki annyira híres ikon, hogy ámulatba esik tőle a tini társadalom.

Ethan Hunt (Tom Cruise) az utolsó lehetetlen küldetése óta feleségével visszavonult, hogy tisztes állampolgárként költse el felhalmozott vagyonát. Azonban egy olyan ember, mint ő sose tudja végérvényesen hátrahagyni múltját, mindig lesz valaki aki levadássza, vagy éppenséggel a családjára ront.

Kéjjel nappal (Knight and Day) 2010 - Szereplők: Tom Cruise, Cameron Diaz, Maggie Grace, Paul Dano, Marc Blucas, Viola Davis, Olivier Martinez

Claus von Stauffenberg ezredes tudja: a második világháború kimenetele nem kérdéses, országát egy őrült irányítja

A film, egy a vietnami háborúról szóló film forgatása alatt játszódik, melyet eredeti helyszínen, Vietnam dzsungeleiben vesznek föl

Gyávák és hősök (Lions for Lambs) amerikai filmdráma. - Robert Redford-ot mint rendezőt eléggé kedveljük, mert egy tudatos alkotó, aki nem szórakoztatásra törekszik, hanem gondolatok közlésére, egy komoly ember, akinek a filmjeire az ember külön is odafigyel, mert ha Redford rendez, akkor annak oka van. A Gyávák és Hősök egy roppant komoly kísérlet arra, hogy vér nélkül elkészítse a Bush-háborúk Vietnámos filmjét.

Az olasz bevándorlók fia Arturo Bandini híres íróvá akar válni, és álmai szőke hercegnőjét keresi.

A Világok harca az amerikai sci-fi H. G. Wells azonos című kisregénye alapján készült

Collateral A halál záloga 2004. Scorsese óta tudjuk, taxisofőrnek lenni nem életbiztosítás. Michael Mann új krimijében most Jamie Foxx kénytelen szembenézni azzal, milyenek is az utazni vágyó idegenek a Los Angeles-i forró éjszakában. Michael Mann új mozija egyszerre krimi és valamiféle, Martin Scorsese Taxisofőrjéhez hasonlatos látomás a mindent elborító bűnről és a bűnös nagyvárosról, mely ez esetben Los Angeles, ahol a forró éjszakák leple alatt bármi megtörténhet.

Az utolsó szamuráj amerikai-új-zélandi-japán történelmi kalandfilm, hivatalos honlap. The Last Samurai. - Az utolsó szamuráj 2003-as amerikai történelmi kalandfilm. Nathan Algren kapitány (Tom Cruise) sodródó ember, valaha vívott harcai távoliak és értelmüket vesztették. Egykor a becsületért és a hazáért kockáztatta életét, de a polgárháború óta a világ megváltozott, a célszerűség felváltotta a bátorságot, az önérdek lépett az önfeláldozás helyébe, a dicsőségnek pedig nyoma veszett. Különösen az amerikai nyugaton, ahol Algren kapitánynak az indiánok elleni hadjáratban vállalt szerepe kiábrándultsággal végződött. (Wikipédia)

2054, Washington. Nincs többé gyilkosság: a jövő előre látható, és három csalhatatlan látnok víziói alapján az Igazságügyi Minisztérium elitalakulata, a Bűnmegelőző Osztag még azelőtt lecsap a bűnösökre, hogy elkövették volna tettüket.

A nőcsábász David beleszeret legjobb barátja szeretőjébe.

William Harford orvos és felesége, Alice hihetetlen biztonsággal mozognak New York társadalmi elitjében, idegenekkel flörtölve erősítik saját vonzerejüket. Aztán Alice egy alkalommal kábítószeres mámorban bevallja férjének, hogy egy idegen férfi szerepelt erotikus fantáziáiban - s még mielőtt a joint a hamutartóban landolna, a doktor egója ezer darabra hull

Az 1999-es Magnoliákban ismét drámai tehetségét csillogtatta

Ethan Hunt otthagyta az Impossible Mission Force csapatának vezetői posztját, hogy csendes életet élhessen menyasszonyával, a nővérként dolgozó Juliával

Jerry Maguire életében minden együtt van ahhoz, hogy megtestesítse korunk ideálját: sikeres sportmenedzser rengeteg ügyféllel, rengeteg pénzzel és egy szintén sikeres menedzser-menyasszonnyal.

A 200 évet felölelő történet napjainkban kezdődik

A cég amerikai akcióthriller. A Harward kitűnő végzős diákjáért versenyt futnak a Wall Street ügyvédi irodái. Ő mégis egy memphisi cég mellett dönt, amely házat, kocsit, magas fizetést - egyszóval biztos egzisztenciát kínál az ambiciózus fiatalnak. A társaság olyan, mint egy zárt vallási közösség: kizárólag gazdag, fehér, nős férfiakból áll, akik soha nem válnak el, feleségeik nem dolgoznak, csak gyerekeket nevelnek, egyetlen elvárás a feltétlen titoktartás.

Egy becsületbeli ügy amerikai krimi. Látszólag tiszta dolog történik a Kuba amerikai zónájában lévő guantanamoi haditengerészeti bázison. Két közlegény megöli harmadik társát.

Ron Howard kritikusok által is elismert romantikus kalandfilm

Az ifjú Cole régi vágya teljesül, amikor Forma-1-es versenyző lesz.

Saját összefoglalóm a fenti filmről. A mostani linknél lényegesebben hosszabb és összeszedettebb írás. Ismervén a film jelentőségét, nem hiszem, hogy egy négysoros kritika elegendő lenne róla. És nem tudom, kinek az ötlete volt, hogy 300 karakter alatt nem fogad el ilyen ajánlást, de személy szerint két mondatban is össze tudtam volna foglalni mindazt, amit most kénytelen vagyok 300 karakterben.

A jóképű Brian Flanagan New York-ba megy, hogy munkát találjon. De nem talál, diploma nélkül ugyanis nem megy. Beiratkozik tehát az egyetemre, és hogy fedezni tudja a költségeit, mixerkedik. Találkozik Doug Coughlinnel, aki a szakma legapróbb fortélyaira is megtanítja, s a város leghíresebb mixerei lesznek. Brian immár saját, exkluzív koktélbárról álmodozik, ám ehhez még több pénz kell, mint az egyetemhez.

Az Esőember (Rain Man) egy 1988-ban készült amerikai filmdráma, Barry Levinson rendezésében főszereplésével. A film 4 Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb film díját. Charlie Babbit aranyifjú csalódottan veszi tudomásul, hogy édesapjától nem örökölt mást, mint néhány rózsabokrot és egy 40 éves autót. Kiderül, hogy van egy bátyja, aki a hagyaték mintegy hárommillió dollárnyi részét kapja. Charlie egy intézetben talál rá az autista Raymondra, s magával viszi őt annak reményében, hogy megszerezheti a bátyja számára értéktelen vagyont.

A pénz színe színes, magyarul beszélő, amerikai dráma. Az öreg profi biliárdbajnok, Gyors Eddie (Paul Newman) saját maga ifjú mását ismeri fel Vincent-ben. Felajánlja a tehetséges játékosnak, hogy megtanítja minden trükkre.

A fiatal pilóta vágya, hogy ő legyen a haditengerészeti légierő legjobbja. Sikerül is bekerülnie azok sorába, akik részt vehetnek az öthetes, Top Gun elnevezésű kiképzésen. Leplezetlen akarnokságával sokak számára ellenszenvessé teszi magát, de bebizonyítja alkalmasságát. Egy gyakorlaton barátja balesetet szenved és meghal. Pete magát vádolja a szerencsétlenségért, és soha többé nem akar felszállni.

A legendák földjén egy gonosz démon egyre erősebbé válik, s azt tervezi, hogy megteremti az Örök Éjszakát, és ezáltal megalapozza uralmát a világ felett.

Tom Cruise még kamasz, akit szülei hosszabb időre otthon hagynak, s ezzel, bizony akaratuk ellenére, jelentősen meggyorsítják a gyermek fölnőtté válását

Egy főiskolai futballjátékos egy Pennsylvania kisvárosban él. Egyetlen esélye a városból való szabadulásra, ha sikerül bejutnia a sportteljesítményével egy mérnökképző iskolába

Hirdetés
Meghatározás:

A cég, A pénz színe, Az utolsó szamuráj, Collateral: A halál záloga, Egy becsületbeli ügy, Esőember, Gyávák és hősök, Interjú a vámpírral

A cég, A pénz színe, Az utolsó szamuráj, Collateral: A halál záloga, Egy becsületbeli ügy, Esőember, Gyávák és hősök, Interjú a vámpírral

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Filmek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés